Magazin Syscom Elco

miercuri, 3 august 2011

VISION 1210


Descoperiti noul Automat Programabil cu panou operator integrat -produs de UNITRONICS.


Cu un touchscreen color de 12.1", rezolutie de 800x600, 65K culori, iluminare cu LED si care poate gestiona pânã la 1024 de ecrane grafice, acesta are cel mai mare OPLC din familia UNITRONICS VISION


Avand gradul de protectie IP66, el poate fi utilizat cu succes în industria alimentarã.


Actualul OPLC poate gestiona un numãr de pânã la 1024 de I/O digitale, analogice, rapide, de temperaturã si greutate. Acestea pot fi conectate prin Snap-in pânã la 62 I/O, prin module de extensie localã, care pot fi în numãr de maximum 8, pânã la 128 I/O, si prin module de extensie la distantã EX-RC1, care se conecteazã pe interfatã CANbus si care pot fi în numãr de 60 a câte 8 module fiecare.


Procesorul este unul foarte rapid, ceea ce face ca timpul de scanare sã fie de 9μs/1kB de instructiuni.


Memoria internã este de 32MB pentru imagini, 2MB pentru aplicatia logicã si 1MB pentru fonturi.


De asemenea, dispune de slot pentru card de memorie micro SD, pe care se pot stoca tabele de date, grafice, alarme, back-up pentru aplicatie logicã, HMI si sistem de operare. 
Totodata, poate fi folosit pentru a face imaginea OPLC-ului.




În ceea ce priveste comunicatiile, acesta dispune de un port izolat RS232, un port izolat RS485, un port izolat CANbus si un port USB pentru programare si download-ul sistemului de operare. De asemenea, mai poate fi atasat un port aditional, care poate fi Ethernet sau serial.


Functiile Bloc de comunicatie includ: SMS, GSM, GPRS, MODBUS serial/IP.

Mediul de dezvoltare al aplicatiei este VisiLogic cu ajutorul cãruia se poate scrie atât aplicatia logicã, aplicatia HMI, cât si configurarea hardware. Pe de alta parte sunt disponibile si softuri utilitare ca: UniOPC server pentru schimbul de date cu sisteme care suportã OPC, Remote Access pentru diagnozã si programare de la distantã si DataXport pentru exportul datelor stocate în PLC.


Mai multe detalii puteti solicita prin mail la adresa syscomelco@syscom18.com


© Toate drepturile asupra imaginilor si textelor publicate pe acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. © All content of this blog is protected by the law of copyright.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu