Magazin Syscom Elco

luni, 26 septembrie 2011

Produse si solutii noi pe piata de leduri din ROMANIA


LED LINE reprezinta solutia completa pentru iluminatul de intensitate mare a autoturismului tau.

Specialistii spun că în următorii ani se va înregistra un ritm de creştere accelerat a utilizatorilor de leduri SMD si xenon de peste 85%. 
Syscom Elco Impex a introdus in portofoliu de produse si leduri SMD -destinate cu precadere atoturismelor dar si motocicletelor. Segment mai mult decat promitator in conditiile in care tot mai multi utlizatori de masini si motociclete se orienteaza catre imbunatatiri prin tuning specializat.

Potentialul segmentului este cu atat mai promitator, cu cat majoritatea covarsitoare a acestora, circa 95% dintre utilizatorii, nu au achizitionat masini sau motociclete cu leduri SMD de intensitate mare sau xenon.
Un alt aspect important consta in faptul ca ledurile SMD sunt concepute pentru a permite un montaj foarte rapid pe aproape orice tip de masina.

Paun Stefan -promoter Syscom Elco- spune: "Investitia in leduri SMD reprezinta o noua pagina pe care tot mai multi isi pot pune amprenta. Acțiunea sau preocuparea de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent ne face sa proiectam idei si solutii noi." 

Syscom Elco Impex va prezinta mai jos o gama larga de surse de iluminat pe baza de leduri SMD. Aceste surse reduc consumul de energie si ofera o lumina mult mai puternica. Pentru mai multe informatii cei pasionati de tuning ne pot contacta fara rezerve la urmatorul numar de telefon: 0724.234.712. Gratuit oferim asistenta in alegerea produselor potrivite.



Incearca
SURSE DE ILUMINAT AUTO, PE BAZA DE LED


© Toate drepturile asupra imaginilor si textelor publicate pe acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. © All content of this blog is protected by the law of copyright.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu