Magazin Syscom Elco

marți, 11 octombrie 2011

Campionatul National de Indemanare Auto etapa a V-a


In cadrul celei de-a V-a etape din Campionatul National de Indemanare Auto, organizat la Brasov, in data de 9 octombrie, de catre asociatia “GT Auto Club” si aflat sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, societatea Syscom Elco Impex a facut indirect act de prezenta prin sponsorizarea participarii unuia dintre concurenti, Dobre Dorin Traian, pilot debutant. Acesta a reusit performanta de a ocupa locul I pe podium la categoria la care s-a inscris.


Campionatul National de Indemanare Auto etapa a V-a
Locatia: Carrefour Brasov

Pe data de 8 octombrie 2011 s-a dat startul celei  de a V-a etape in Campionatul National de Indemanare Auto, campionat organizat de asociatia “GT Auto Club” sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv . Si pentru ca orice competitie sportiva -care pune lumea in miscare- sensibilizeaza compania Syscom Elco Impex,  aceasta din urma a sponsorizat participarea tanarului  pilot debutant (D1) Dobre Dorin - Traian  la aceasta competitie.
In aceasta etapa –precum si in primele 4 etape-  au participat masini de serie si masini de competitie.
Inca din prima zi –ziua antrenamentelor libere- vremea a fost usor defavorabila, antrenamentele fiind deschise cu  o ploaie rece ce anunta caderea primilor fulgi de nea din acest sezon, fenomen care nu a impiedicat sub nicio forma turatia la maxim a motoarelor sau prima demonstratie de indemanare a pilotilor.
La startul celei de a V-a etape au participat 21 de concurenti, printre ei numarandu-se veteranul pilot Alexandrescu Mihai (A1) –castigator al primelor 3 etape la grupa sa, Gheorghe Teodor (A1), Gheorghe Horia (J), Dobre Dorin -Traian (D1), Botez Vasile Sorin (D1), Maftei Razvan (D1), Szene Raul (D1), Iliescu Adi (J), Burducel Adrian (J), Gheorghe Radu (D1), Barbu Cezar (D1), Zaharia Adrian Ionut (A1), Iotu Denis (D1), Jichitu Alexandra (J), Jichitu Florentiu (A2), Moga Razvan (D1), Georcoceanu Tudor (D1), Mihis Cris-Alexandru (D1), Chesarul Ionel (D1), Jinga Constantin (D1), Porkolab Adrian Tiberiu (A2).
Pilotul Dobre Dorin-Traian (D1) a reusit sa impresioneze inca de la antrenamente, stabilind un timp bun de 1 minut, iar in timpul concursului a obtinut cel mai bun timp 00:59:68, cu 20 de puncte clasandu-se pe locul I la clasa D1.

Grupele  si clasele au fost compuse din:
D1 - piloti debutanti, participant pe automobile din clasa 1, cilindree pana in1600 cmc.
D2 - piloti debutanti, participant pe automobile din clasa 2, cilindree peste 1600 cmc.
A1 - piloti avansati, participant pe automobile din clasa 1, cilindree pana in1600 cmc.
A2- piloti avansati, participant pe automobile din clasa 2, cilindree peste 1600 cmc.
J – “Juniori” au participat, conform regulamentului CNIA, doar cu automobile de clasa 1 –cilindree sub 1600 cmc si in baza licentei FRAS dedicata in mod special acestei categorii.
Etapa a VI-a, fiind cea care incheie acest an competitional si totodata, cea prin care se va stabili clasamentul general si campionul national, este programata pentru:    29-30 octombrie 2011, Carrefour Baneasa.

Interviu cu pilotului debutant Dobre Dorin-Traian.

Reporter: Va aflati pentru prima data la o de competitie de indemanare auto?
Dobre Dorin-Traian: Nu, prima mea participare s-a desfasurat in cadrul etapei a II-a a aceluiasi CNIA, unde am iesit pe locul al III-lea la grupa din care fac parte.
R: Ce tip de masini participa la start?
D.D.T.: La start pot participa turisme, exclus monoplas, biplas,  automobile de formula, s.a. –indiferent de tipul transmisiei.
R: Cu ce masina concurati?
D.D.T.: Fac parte din Clubul Logan, evident voi participa cu un Logan Cup.
R: Care ar fi costurile de participare la o astfel de competitie?
D.D.T.: Taxa de participare 100 lei, echiparea masinii, cazare, echipa tehnica.
R: Cine suporta toate aceste cheltuieli, aveti un sponsor?
D.D.T.: Intreaga participare este asigurata de sponsorul meu si anume Syscom Elco Impex.
R: La antrenamentele libere am vazut ca ati scos un timp destul de bun. Tintiti podiumul?
D.D.T.: Desigur, eu m-am pregatit, dupa cum ati observant e timp de podium -59 de secunde, masina este echipata, prin urmare consider ca pot obtine un timp bun si in concurs, de ce nu -poate voi prinde un loc pe podium?!
R: Prima etapa (a doua din CNIA) la care ati participat spuneti ca ati castigat, daca azi veti castiga iar, ce urmeaza?
D.D.T.: Urmeaza sa fim prezenti pe 29-30 octombrie la ultima etapa a CNIA si evident asa vrea sa adaug inca o cupa in portofoliu.


© Toate drepturile asupra imaginilor si textelor publicate pe acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. © All content of this blog is protected by the law of copyright.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu