Magazin Syscom Elco

marți, 25 octombrie 2011

Drift Grand Prix of Romania


Weekend-ul trecut, intre 21 si 23 octombrie 2011, pe circuitul Bucharest GP din jurul Palatului Parlamentului a avut loc "Drift Grand Prix of Romania", cel mai important eveniment de drift organizat in Romania.

S-au intrecut peste 40 de piloti de top, din 14 tari, intre care amintim de Pawel Trela (Campionul Poloniei in 2011), Nigel Colfer (Vice campion Drift Allstars), James Deane (Campion European Drift Allstars 2011), Matt Carter (Campionul Britanic de Drift in 2011) sau Alan Sinnot (Campionul Irlandez 2011). Una din suprizele competitiei a fost calificarea in primii 16 a pilotului roman Marius Mitrache KNS.


In cadrul competitiei de drift a fost organizat si un show de tuning, ce a cuprins motoare modificate, masini stilizate, painting, car-audio si off-road.

Si pentru ca societatea Syscom Elco Impex nu este straina de niciun eveniment care are o oarecare legatura cu domeniul electronicii, aceasta a profitat de ocazie si si-a prezentat indirect, prin intermediul unor flyere, ultimele solutii in materie de iluminare auto. 

Ledurile auto de intensitate mare au o arie larga de utilizare la autoturisme, fiind potrivite pentru fata (faza lunga, faza scurta, pozitie, semnalizari), spate (frana, pozitie, semnalizare, marsarier, portbagaj, becuri iluminare nr de inmatriculare) sau habitaclu (plafoniera, lumina de citit, torpedou, luminile de pe fetele de la portiera, luminile de la plansa de bord, lumina de la picioare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu